dimecres, 14 d’octubre del 2009

Treball Blocosfera

he estat mirant el bloc de l'Anna Fernandez que parla sobre les vacunes per la grip A, he estat cercant informació sobre el principal grup de risc, que són les embarassades. Seguidament us adjunto una web on parla de els problemes que poden tenir les embarassades davant la grip A i les preguntes més freqüents que es poden fer

Actualment hi ha una malaltia que procupa a tothom i és la nova Grip A. Un tema important a tractar sobre aquesta malaltia és la dels grups de risc, principalment les embarassades que acostumen a ser les més "dèbils" davant aquesta malaltia i constitueixen el 7,5% de la població.
He estat cercant informació sobre el tema i he trobat una web interessant que adjuntu a continuació.

Aquesta web parla sobre les dones embarassades, no tenen més possibilitats de contraure la grip A, però malauradament sí que la pateixen més. Tot i això les embarassades que pateixin la Grip A poden fer vida normal tot seguint les mesures de prevenció que el seu metge li recomani.

En aquesta web hi ha un seguit de preguntes (amb les seves respectives respostes) que moltes embarassades es deuen fer, com ara, que han de fer si pateixen els símptomes o quines mesures de prevenció hi ha per elles.
Una altre pregunta important que es fan moltes mares és si poden alletar el seu infant encara que estiguin contagiades i és que la llet materna conté anticossos que protegeixen al nadó de nombroses malalties, i, per tant s'aconsella mantenir la lactància materna encara que la mare contregui la malaltia.
La mare ha d'extremar les mesures higièniques i és aconsellable l'ús de màscara.
Tampoc ha de suspendre la lactància materna encara que la mare estigui en tractament amb antibiòtics.

2 comentaris:

  1. hola Aina he trobat interressant la teva aportació i he decidit ampliar-la. Espero que sigui del teu interès

    ResponElimina
  2. ET DEIXO EL link:
    http://merbenito.blogspot.com/2009/10/la-grip-vacunacio.html

    ResponElimina