dimecres, 11 de novembre del 2009

Seminari

Classe del dijous 5 de novembre.

El tradicional conte de cada sessió en aquesta ocasió l'ha explicat l'Ana Pulido, ens ha portat el conte de Hansel i Gretel.

Al principi estava una mica nerviosa i al ser una persona tan riallera com és ella, se li escapava el riure per sota el nas però de seguida s'ha posat dins el paper i ha dominat molt bé la situació. A més a més, al portar el conte, el suport de l'imatge li ha anat molt bé.

Seguidament després de comentar el conte de l'Ana, l'Imma ens ha preguntat com havia anat la lectura en veu alta de comunicació del dia anterior. En general tots estàvem força contents i ens hem explicat les sensacions que havíem experimentat: nervis, pèrdues en la lectura, modificacions improvitzades..
La veritat és que hem estat tots d'acord en què els exercicis de relaxació que ens va ensenyar a fer l'Imma van anar molt bé, fins i tot gent d'altres Seminaris també els van fer quan els hi vàrem explicar.

Després de tot això ens han repartit el treball del llibre de l'Eulàlia Bosch, "Educació i vida quotidiana" on l'Imma ens ha fet una valoració general del treballs i ens ha donat la guia de com s'han de fer els treballs en aquesta universitat.
Malgrat alguna petita crítica ens ha dit que estàven millor del que esperava.

I per últim hem comentat i aclarit totes les activitats que farem durant la Setmana d'activitats extraordinàries del 16 al 20 de novembre.
  • Dilluns 16: Visita al Jardí de Cordes de Cerdanyola del Vallès
  • Dimarts 17: "Dansa e fades i follets". El món de les fades i els follets a través de les col.leccions del MNAC.
  • Dimecres 18: Dia lliure per anar a un centre educatiu.
  • Dijous 19: Visita a l'escola Joan XXIII per conèixer l'ús i aplicació de les TIC/TAC a les aules.
  • Divendres 20: Visita a l'auditori.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada